Zin om iets nieuws te leren? Gezellig met familieleden of vrienden een avondje weg? Ook in maart van dit jaar worden er op de locatie van Greijdanus Zwolle avondcursussen gegeven. Door zowel docenten, oud-leerlingen, ouders als Vrienden van Greijdanus. We hebben een aanbod van dertien verschillende cursussen en evenzoveel enthousiaste leiders. Zij willen hun kennis en kunnen graag met je delen. Dit past helemaal in de opzet van Vrienden van Greijdanus: delen aan anderen waar je zelf goed in bent.

Informatie
De cursussen vinden plaats op de dinsdagavonden. Ze beginnen om 19.30 uur en duren tot 21.30 uur. Sommige cursussen zijn maar 1 avond lang, anderen nemen 2, 3 of zelfs 4 avonden in beslag. Aan jou de keus om 1 of meer cursussen te bezoeken. Wij zien je in ieder geval graag verschijnen!

Voordat je inschrijft vind je hier een kort overzicht van de cursussen, de data en de kosten:   Data & Kosten
Meer uitgebreide informatie over de cursussen vind je hier:   Alle informatie

Inschrijven is mogelijk van 8 januari tot en met vrijdag 21 februari. Voor de cursussen geldt zowel een minimaal als een maximaal aantal personen. Inschrijven garandeert dus nog geen deelname. Wel geldt dat hoe eerder je erbij bent, hoe meer kans je maakt. Je hoort in februari van ons of de cursus waarop je hebt ingeschreven ook definitief doorgaat. Mocht een cursus eerder volgeboekt zijn, dan wordt dit op de website vermeld.

Volg de avondcursussen ook op de Facebookpagina van de Vrienden van Greijdanus: www.facebook.com/vriendenvangreijdanus

Inschrijven
Je kunt je via deze link inschrijven voor de cursus: https://forms.gle/8WC4puVPivjyWW358

WhatsApp
Share
Tweet
Share
Email